Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Wiadomości i newsy

healthcare photography application hospital hallway alert print 300dpi
Specjalistyczne czytniki oraz komputery mobilne pomagają personelowi medycznemu zaoszczędzić czas i usprawnić codzienną pracę

raquel martinez sqm0ss0htzw unsplash
Konsumenci, którzy wzięli udział w badaniu stwierdzili, że ich największe obawy dotyczące bezpieczeństwa żywności obejmują nawyki higieniczne pracowników punktów gastronomicznych, choroby związane z pokarmami oraz spowodowane zanieczyszczoną żywnością, a także wycofywanie z półek sklepowych produktów w wyniku wykrycia nieprawidłowości. Konsumenci okazują się zwykle bezlitośni, gdy osobiście doświadczają nieprzyjemności związanych z żywnością – ok. 60 proc. z nich deklaruje, że nigdy nie odwiedziłoby ponownie restauracji, w których nabawiliby się dolegliwości pokarmowych lub doświadczyli zatrucia. Ponad 80 proc. biorących w badaniu klientów jest zdania, że firmy odgrywają znaczącą rolę we wdrażaniu standardów bezpieczeństwa żywności oraz mają obowiązek zapewnić bezpieczny obrót produktami żywnościowymi. Dla większości konsumentów (70 proc.) ważna jest wiedza na temat sposobu wytwarzania i przygotowywania spożywanej przez nich żywności, 69 proc. respondentów stwierdziła, że ważne jest również skąd żywność pochodzi.

brażna w czasie covidGuy Yehiav, General Manager i Wiceprezes Spółki Zebra Analytics należącej do Zebra Technologies: W branży sprzedaży detalicznej coraz większą popularność zyskuje koncept zrównoważonego rozwoju. Organizacje zajmujące się produktami żywnościowymi oraz dobrami szybko zbywalnymi szczególnie interesują się zjawiskiem zrównoważonego wzrostu, a to ze względu na stale rosnącą społeczną świadomość takich kwestii jak marnowanie żywności, ślady węglowe czy ekologia w ogóle.